WFD 10-20 -SARJAN LATTIALÄMMITYSKAAPELI

BVF WFD 10-20 -sarjan lattianlämmityskaapelit ovat perinteisiä kaksoisjohdinlämpökaapeleita. WFD 10-20 -sarjan lattianlämmityskaapeli on täydellinen ratkaisu, kun lattia valetaan.

Ota yhteyttä jälleenmyyjään

Kaksoisjohdinlämmityskaapeli. Täydellinen ratkaisu, kun lattia valetaan.

Useita kokovaihtoehtoja niin uusiin kuin täydentäviin lattialämmitysjärjestelmiin. BVF WFD -sarjat ovat perinteisiä lämpökaapeleita. Tehon ulostulon voi helposti säätää muuttamalla kaapelien välimatkaa lattialla. Kaikissa BVF WFD -kaapeleissa on 2,5 metrin mittainen kylmä johto, joka tekee ohjausyksikköön liittämisen helpoksi. Käytettäessä BVF-termostaatteja, joissa on lattia-anturi, ilman ja lattian lämpötiloja on helppo säädellä. Lämmityskaapelit vaihtavat dynaamisesti lämpötilan haluttuun korkeuteen ottaen huomioon huoneen käyttötarkoituksen ja huoneessa vietettävän ajan.

Helppo asettaminen ja nopea asentaminen BVF-metallikiskolla

Metallisen asennuskiskon avullla asentaminen tapahtuu kädenkäänteessä. Kaapelin mittaamisen jälkeen tarvitsee vain lukita se paikoilleen. Kisko pitää letkun jämäkästi paikoillaan betonivalun aikana.

Tuotekuvaus

Lattialämmityskaapeli jatkuvalla syötöllä. Käytetään pääasiallisesti lattiavaluissa. Saatavilla 10W/m ja 20W/m kapasiteetilla sekä useissa mitoissa 10 metristä 155 metriin.

Ominaisuudet

  • Kaksoisjohdin lämmityselementti
  • Korkea kestävyys
  • Fluoripolymeeripinnoite
  • 2,5 m kylmä johto

Tekniset tiedot

Teho: 10W/m and 20W/m
Pituus: 10-155 m
Kaapelin tyyppi: Maatettu lämpökaapeli kaksoiseristyksellä
Kaapelien väli: Säädettävä välimatka min. 80 mm
Kaapelin halkaisija: 4,8 mm
Lämpökaapelin eristys: TTPE, HDPE
Ulkoinen eristys: LSZH
Asentaminen: BVF metallikiskot
Kylmä johto: 2,5 m pitkä, maatettu
Pakkaus: värillinen laatikko

Soveltuvuus

  • Lattiavalun lämmitys