TIETOA MEISTÄ

Maahantuomme korkeimmalla tehokkuuden tasolla toimivia lämmitysyksiköitä. Tuotteemme täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset ja -standardit. Tehtaamme toimivat noudattaen ISO 9001-standardia ja käyttävät uusimpia ja asianmukaisimpia materiaaleja.

Tarjoamme lämmitysratkaisuja liikekumppaneille ja asiakkaille kautta maan. Emme seuraa trendejä tai muiden teknologiaa. Tutkimustyö on meille aina ensisijaista. Meille on tärkeää olla ensilinjassa tuotekehittelyssä ja valmistuksessa ja ajatella aina loppukäyttäjän tarpeita. Pyrimme kehitystyöhön liikekumppaniemme kanssa ja tarjoamme heille välineitä menestyä omalla markkina-alueellaan.

 

Kestävä kehitys

Kaikki tuotteemme voidaan yhdistää sähköverkkoon, joka hyödyntää uusiutuvia energianlähteitä. Näin vähennämme hiilijalanjälkeä yhteiskunnassa. Luonnollisesti pidämme myös huolta tuotantoturvallisuudesta, terveyteen liittyvistä seikoista ja ympäristökäytännöistä kaikilla tuotantoalueillamme.

"BVF HEATING SOLUTIONS" ja rekisteröity tavaramerkkimme "CALEO" on yksi menestyksekkäimmistä tuotemerkeistä maailmassa. Lämmitystuotteitamme on saatavilla 18 maassa ja uusia markkina-alueita syntyy pari, kolme vuodessa. Olemme hyvin tunnettu Koreasta Chileen ja lyöneet läpi laadusta erittäin tarkoissa maissa, kuten Saksassa, Puolassa, Unkarissa, Slovakiassa, Tšekin tasavallassa ja Ranskassa.

Pidämme huolen, että yhteistyökumppanimme saavat aina parhaat ehdot ja hinnat. Alhainen vähimmäistilausmäärä helpottaa jälleenmyyjiä keskittymään enemmän markkinointiin ja muuhun myyntitoimintaan. Siitä huolimatta suurtilaukset järjestämme mielellämme suoraan tehtaalta.

 

Tilaukset ja nouto suoraan tehtaalta

Tehdastilaukset mahdollistavat suurien määrien toimittamisen kerralla. Valvottu tuotanto takaa tuotteidemme laadun. Pienempienkin tilausten toimitus järjestyy kohtuullisessa aikataulussa. Voimme järjestää toimituksen tehtaalta maakohtaiset tarpeet huomioiden ja räätälöidä tilauksen niiden mukaan.

Tuotteiden noutaminen suoraan tehtaalta on kaikista tehokkain tapa pysyä kilpailukykyisenä markkinoilla. Voimme myös järjestää kuljetuksen suoraan asiakkaalle.

Toisaalta EU-varastomme mahdollistaa pienempienkin tilausten toimituksen jälleenmyyjille tehokkaasti ja nopeasti. Takaamme nopeat toimitukset hyvin rakentuneiden kuljetusverkostojen ja riittävien varastojen ansiosta. Jälleenmyyjät ja liikekumppanimme ovat myös tervetulleita järjestämään noudot suoraan varastolta.