MIKSI JUURI CALEO ON PARAS VALINTA RAKENTAJILLE JA SUUNNITTELIJOILLE?

Caleo sopii kaikenlaisiin olosuhteisiin. Caleolla luodaan viihtyisyyttä kotiin ja toimistoon. Caleo sopii myös monenlaisiin teollisuusprojekteihin. Turvallisuus, mukavuus, hiljaisuus ja siisteys ovat oleellisia elementtejä, jotka takaavat viihtyvyyden. Caleo tarjoaa juuri näitä korkealuokkaisia elementtejä.

Caleo-tuotteet sopivat uusiutuvaa energiaa tuottaviin laitteisiin.

 

Nopea ja helppo asennus sekä matalat hankintakulut

Caleo-lämmityssysteemien hankintakulut ovat oleellisesti pienemmät kuin perinteisten lattialämmitystuotteiden. Caleo-kalvoja on helppo ja nopea asentaa ja näin ollen niillä säästetään myös työkuluissa.

 

Maksimaalinen mukavuus

Infrapunasäteet laajentavat elimistössä verisuonia, stimuloivat verenkiertoa ja lämmittävät koko kehoa. Infrapunasäteily stimuloi soluja noin 2000 kertaa minuutissa vesimolekyylien kautta ja näin ollen aktivoi solujen kudoksia. Tämän prosessin yhteydessä vapautuu sisäistä lämpöä, joka stimuloi verenkiertoa ja puhdista vertaa. Asiantuntijat vakuuttavat infrapunasäteilyn vaikuttavan positiivisesti ihmiskehoon ja infrapunasäteily onkin käytössä useissa lääketieteellisissä hoidoissa. Infrapunasäteilyllä ei ole mitään tekemistä UV:n tai muiden vaarallisten säteilyjen kanssa.

Huoltovapaus

Systeemimme koostuvat vain Caleo:n lämmityselementeistä ja tuotteemme läpäisevät erittäin perusteellisen laatukontrollin. Se takaa tuotteidemme kestävyyden (vähintään 30 vuotta). Tuotteemme eivät tarvitse huoltoa, säännöllisiä tarkistuksia tai varaosia (edellyttäen, että asennus on suoritettu ohjeiden mukaisesti). Näistä syistä tuotteemme ovat luotettavia ja annamme niille 10 vuoden takuun.

Vihreä energia

Ilmalämpöpumput ja muut uusimmat tuotteet ovat muuttuneet energiaa säästävimmiksi. Caleo katsoo tulevaisuuteen ja olemme luoneet mahdollisuuden yhdistää lämmityssysteemit uusiutuvaan energiaan. Pienen energiakulutuksen johdosta voidaan tuotteemme yhdistää esimerkiksi aurinkopaneeleihin.