601i WI-FI, VALMIS HUONETERMOSTAATTI

601i RF on suunniteltu valvomaan kaikenlaisia sähkölämmittimiä. Lisäksi termostaatti on varusteltu 16A releellä ja ulkoisella anturilla ollakseen yhteensopiva sähköisten lattia-, katto-, infrapunapaneeli- ja konvektorilämmittimien kanssa.

Ohjelmoitava huonetermostaatti kahdella lisäominaisuudella

  1. Liittämällä laitteen Zone Boxiin 601i muuttuu älytermostaatiksi. Zone Boxin oma web-palvelin tarjoaa helpon yhteyden kotiin. Jokainen 601i kommunikoi palvelimen kanssa radiotaajuuksien välityksellä. HTML-pohjainen alusta ei vaadi ylimääräisiä sovelluksia tai ohjelmistoa toimiakseen.
  2. Parittamalla BVF SYME MASTER -moduulin kanssa jokaista 601i-termostaatilla varusteltua huonetta voidaan ohjata samasta paikasta erikseen tai ryhmittää koko talo.
Lisää tietoa ZONE BOX:ista

Tuotekuvaus

601i huonetermostaatti on suunniteltu valvomaan kaikenlaisia sähkölämmittimiä. Lisäksi huonetermostaatti on varusteltu 16A releellä ja ulkoisella anturilla ollakseen yhteensopiva sähköisten lattia-, katto-, infrapunapaneeli- ja konvektorilämmittimien kanssa. Olemme kehittäneet erityisen ilmankiertomenetelmän, joten anturimme ovat ennennäkemättömän tarkkoja. Se osaa ottaa huomioon seinässä olevan releen tuottaman lämmön.

Tekniset tiedot

Kapasiteetti: 3600W
Näyttö: LCD
Taustavalo: LED White
Jännite: 230V
Valmiustilan kulutus: 2W
Anturi: 2x NTC 10K
Ohjelmointimahdollisuudet: 5+1+1, four cycles each day
Yhteys: RF 868MHz
Paritus: ID study

Soveltuvuus

  • Lattialämmitys
  • Kattolämmitys
  • Lämmityspaneelit
  • Konvektorilämmittimet