SYME-PÄÄTERMOSTAATIT JA -KESKUSYKSIKÖT

SYME-päätermostaatit ja -keskusyksiköt ovat yhdistelmä värillisiä kosketusnäyttötermostaatteja ja ohjauskeskuksia.

Kaksi yhdessä. Huonetermostaatti ja ohjauskeskus. Monikielinen käyttöliittymä

BVF SYME MASTER on yhdistelmä värillistä kosketusnäyttö-termostaattiamme ja ohjauskeskustamme. Uusi  Master-pääyksikkö on varusteltu RF-moduulilla, jolla luodaan yhteys BVF 601i -termostaatteihin. Kaikkia huoneita voidaan ohjata samasta paikasta käyttämällä 868MHz-radiotaajuutta. Termostaatti-tilan vaihtaminen SIMPLE/MASTER:in välillä tapahtuu helposti parametrivalikosta koskettamalla.

Tuotekuvaus

TERMOSTAATTI-TILA: ohjelmoitava ja käyttäjäystävällinen. Termostaatti on varustettu 16A releellä ja ulkoisella anturilla. Olemme kehittäneet erityisen ilmankiertomenetelmän, joten anturimme ovat ennennäkemättömän tarkkoja. SYME mittaa ja valvoo niin ilman kuin pinnankin (lattialämmitys-tilassa) lämpötiloja yhtäaikaisesti. Käyttäjäystävällinen kosketusnäyttöpaneeli himmenee itsestään ja aktivoituu koskettamalla uudestaan.

MASTER-TILA: Master-tilassa talon jokaista 601i-termostaatilla varustettua huonetta voidaan ohjata samasta paikasta erikseen tai ryhmittää koko talo. On suositeltavaa sijoittaa yksikkö olohuoneeseen tai sisäänkäynnille. Se helpottaa ajan ja energian säästämistä.

Tekniset ominaisuudet

Kapasiteetti: 3600W
Kosketusnäyttö: 4,3"
Jännite: 110V/230V
Valmiustilan kulutus: 2W
Anturi: 2x NTC 10K
Ohjelmointimahdollisuudet: 5+1+1, neljä mahdollista lämmitysjaksoa vuorokaudessa
Yhteys: RF 868MHz
Kanavat: 8
Paritus: ID study

Soveltuvuus

  • Lattialämmitys
  • Kattolämmitys
  • Lämmityspaneelit
  • Konvektorilämmittimet