SYME WI-FI TERMOSTAATIT

BVF SYME Wi-fi termostaatit ovat ohjelmoitavissa ja tarjoavat mahdollisuuden etäkäyttöön erilaisilla älylaitteella.  Jokainen termostaatti on varustettu 16A releellä ja ulkoisella anturilla, jotka ovat erityisen ilmankiertomenetelmän avulla ennennäkemättömän tarkkoja.

Tehokas sovellusmalli

Nopeasti reagoiva käyttöliittymä auttaa säästämään energiaa millä tahansa älylaitteella, kuten puhelimella, tabletilla, älytelevisiolla tai tietokoneella

Auttaa säästämään energiaa

Jokaisen huoneen voi profiloida erikseen. Reaaliaikainen lämmönvalvonta auttaa maksimoimaan säästöt ja mukavuuden.

iOS:lle ja Androidille

Sovellusta voidaan käyttää monella laitteella, joten koko perheen on mahdollista ohjata talon tai vaikka yhden huoneen lämmitystä.

SYME Wi-fi termostaattien tuotekuvaus

BVF SYME on ohjelmoitavissa ja tarjoaa mahdollisuuden etäkäyttöön älylaitteella. Jokainen huonetermostaatti on varustettu 16A releellä ja ulkoisella anturilla. Olemme kehittäneet erityisen ilmankiertomenetelmän, joten anturimme ovat ennennäkemättömän tarkkoja.

SYME mittaa ja valvoo niin ilman kuin pinnankin (lattialämmitys-tilassa) lämpötiloja yhtäaikaisesti. Käyttäjäystävällinen kosketusnäyttöpaneeli himmenee itsestään ja aktivoituu koskettamalla uudestaan.

Tekniset ominaisuudet

Kapasiteetti: 3600W
Kosketusnäyttö: 4,3"
Jännite: 110V/230V
Sovellus: iOS, Android
Valmiustilan kulutus: 2W
Anturi: 2x NTC 10K
Ohjelmointimahdollisuudet: 5+1+1, neljä mahdollista lämmitysjaksoa vuorokaudessa

Soveltuvuus

  • Lattialämmitys
  • Kattolämmitys
  • Lämmityspaneelit
  • Konvektorilämmittimet